У току је пријављивање средњошколских тимова на Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији у категорији средњошколски и студентски тимови.

Рок за пријављивање тимова је 30. децембар у 20ч, а пријављивање подразумева попуњавање веома једноставног  електронског формулара пријаве. Више информација у вези са самим такмичењем налази се на вебсајту такмичења www.inovacija.org.

Тимови треба да да се састоје од најмање три ученика и једног ментора (потребно је да ментор буде пунолетна особа). Предвиђени су бесплатни тренинзи како за ученике, тако и за менторе, што ће им помоћи у даљем раду у школи.

Поред награда за најбоље тимове, награда ће бити уручена и најиновативнијим школама, односно школама чији тимови остваре најбољи пласман на такмичењу.

Такође, на вебсајту такмичења биће објављен списак школа које су узеле учешће на Такмичењу, чиме ће оне бити додатно промовисане.

За додатна питања можете контактирати члана организационог тима Владимира Никића на и-мејл office@inovacija.org или телефоном на број 063/11-33-012.

Такмичење за најбољу технолошку иновацијуподржано је од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.